Болоня надигра като гост Наполи с 2:0 в мач от

...
Болоня надигра като гост Наполи с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Болоня удари Наполи като гост и изпревари Ювентус

Болоня надигра като посетител Наполи с 2:0 в мач от 36-ия кръг на Серия " А ". Отборът воден от Тиаго Мота осъществя и двете попадения още до 12-ата минута.  

След тази победа " червено-сините " задминаха краткотрайно Ювентус в класирането, като заемат третата позиция с актив от 67 точки. Наполи остава осми с 51.

Гостите осъществиха още първия си късмет в дуела. Той пристигна в 9-ата минута. Дан Ндойе беше открит в наказателното поле. Той отигра превъзходно с глава и порази задачата.

Шокът за Наполи стана още по-голям. В 12-ата минута Болоня удвои преднината си. Рикардо Калафиори беше открит с центриране от ъглов удар. Той отклони топката към Щефан Пош, който отблизо разстояние не пропусна да се разпише.

Едва към средата на първата част Наполи се разсъни. Домакините получиха правото да изпълнят дузпа за нарушаване на Ремо Фройлер. Матео Политано застана зад топката, само че не съумя да означи. Неговият удар се отби от гредата.

Пропускът на Политано като че ли дефинитивно пречупи неаполитанците, които до края на мача не извадиха причини, че заслужават даже точка. Болоня запази задатъка си и продължава със страхотното си показване през сезон 2023/24.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР