Болниците във Великобритания са принудени да отлагат операции, включително за

...
Болниците във Великобритания са принудени да отлагат операции, включително за
Коментари Харесай

Британските болници почват да се затрудняват с коронавируса - и поради интересна причина

Болниците във Англия са принудени да отсрочват интервенции, в това число за ракови болести, поради растящата поредна вълна на ковид на Острова, написа The Guardian.

Причините за това са две – от ден на ден влизащи в болница хора поради Делта разновидността, само че и обстоятелството, че към момента работят ограничавания за медиците. Те би трябвало да се карантинират, в случай че са имали контакт с потвърдено инфектиран, без значение дали са имунизирани или не, както и в случай че детето им е карантинирано, тъй като е имало контакт с потвърдено инфектиран. Всичко това се отразява доста съществено кадрово на лечебните заведения – единствено в Университетската болница в Бирмингам има 1000 карантинирани души личен състав, тъй като се смятат за контактни.
 Анализ: Опасност във Англия от заразяване на 2 млн. души с COVID-19 Анализ: Опасност във Англия от заразяване на 2 млн. души с COVID-19
Във Англия съществува заплаха от заразяване на 2 000 000 души с COVID-19 през това лято, което евентуално значи, че други...

Не единствено лечебните заведения страдат - „ Спешна помощ “ във Англия също изпитва кадрови компликации поради режима на карантиниране. Затова от Английските здравни служби желаят неотложно да се позволи на имунизирани медици да работят без ограничавания, защото има упования във Англия да има по 100 000 инфектирани дневно след известно време – тъй като не се постановат ограничаващи ограничения и се разчита на резултата на имунизацията, само че на Острова едвам към половината хора са изцяло имунизирани, а за разновидността Делта има калкулации, че би трябвало най-малко 80% от хората да имат имунитет, с цел да няма зараза. Има обаче и предизвестия – имунизациите на пазят на 100%, а болничният личен състав контактува доста с хора със съществени здравословни проблеми и даже един доктор, който заразява, въпреки да не е в тежко положение, ще е доста рисков за доста хора.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР