Болниците в Търговищка област на този етап имат нужните количества

...
Болниците в Търговищка област на този етап имат нужните количества
Коментари Харесай

Болниците в Търговищко имат лични предпазни средства и препарати за дезинфекция

Болниците в Търговищка област на този стадий имат нужните количества персонални защитни средства и препарати за разчистване и стерилизация. Това са съобщили шефовете на здравните заведения на Областен медицински съвет, призован от регионалния шеф на Търговище Митко Стайков.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1578
За потребностите на МБАЛ - Търговище е постъпило подаяние от локална компания на инфузионен уред. Представени са защитни маски и очила за медицинския личен състав в лечебните заведения.

Един британец в Банско описа по какъв начин се живее под карантина

Предложено е било да стартира акция за набиране на доброволци, които да подкрепят медиците и защитата в лечебните заведения, обществения патронаж при раздаването на храна, както и при потребност за закупуване на медикаменти и артикули от първа нужда за възрастни хора. Активна роля по набирането ще има БЧК.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1578  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР