Болниците ни са готови, лекарите са инструктирани, граничните власти -

...
Болниците ни са готови, лекарите са инструктирани, граничните власти -
Коментари Харесай

Болниците ни са готови за коронавируса, лекарите и граничните власти - инструктирани

Болниците ни са подготвени, лекарите са инструктирани, граничните управляващи - също. Нормално е да има терзание. Това съобщи външният министър Екатериза Захариева пред bTV във връзка нарастването на случаите на инфектирани с ковид.

В Италия нараства броя на инфектираните с този вирус, има рекомендации за Южна Корея, за Япония - пътуващите да се осведомят авансово, предложи Екатерина Захариева.

Най-важното е да няма суматоха. Дали човек се опасява или не - то е персонално, сподели тя и се съгласи с мнението на водещия, че има далавера с изкупуването на защитните маски и спирта от аптеките. Страхът е обикновено човешко възприятие, значимото е да резервира успокоение и да спазят препоръките на лекарите, съобщи Захариева.

От момента, когато породи заплахата, има термокамери, успокои тя. По думите й чиновниците на Министерство на външните работи са на 24-часово разположение за съвет на наши сънародници, които желаят да се върнат от засегнатите от ковид региони. На непрекъсната линия сме освен в Министерство на външните работи, само че и в центъра за информация, изясни тя. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР