Болниците и HSE трябва да копират системите, въведени в Университетската

...
Болниците и HSE трябва да копират системите, въведени в Университетската
Коментари Харесай

Болниците, които се справят с пренаселеността, трябва да копират болницата Уотърфорд, казва Hiqa

Болниците и HSE би трябвало да копират системите, въведени в Университетската болница Уотърфорд, които са й помогнали да понижи пренаселеността в незабавното поделение.

Както оповестява Irish Examiner, здравният надзирател Hiqa се обади, като разгласява обзор на инспекциите, осъществени сред 2021 година и 2023 година в незабавните отделения в цялата страна.

Той откри, че болница Beaumont и университетска болница Уотърфорд (UHW) „ беше съумял да премине от обстановка на непрекъсната претъпканост в отделенията за незабавна помощ към такава, при която тази претъпканост беше добре ръководена или не присъстваше “.

Шон Игън, шеф на регулацията на опазването на здравето, сподели, че някои лечебни заведения в действителност са се справили с казуса с пренаселеността.

Инспекторите откриха, че UHW е запълнила свободни позиции, в това число за медицински сестри в незабавното поделение. Персоналът имаше добър достъп до консултанти и мениджъри, което гарантираше по-бързо взимане на решения по отношение на пациентите.

Болницат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР