Болницата в Панагюрище предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи в

...
Болницата в Панагюрище предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи в
Коментари Харесай

Безплатни профилактични прегледи в болницата в Панагюрище

Болницата в Панагюрище дава опция за безвъзмездни профилактични прегледи в клиниката по Съдова хирургия от 2 октомври до 2 ноември 2017 година, заяви за Радио „ Фокус” – Пазарджик Владислав Прелезов от пресцентъра на лечебното заведение. В Дните на отворени порти екипът от експерти на болничното заведение, отпред с доцент доктор Андриан Тонев д.м., шеф на клиниката, ще прави следните прегледи: на диабетно заболели, пациенти с мозъчно-съдова патология, пациенти с ХАНК (хронична артериална непълнота на крайниците) и пациенти с артериални проблеми на долните крака.
Клиниката по съдова хирургия обезпечава най-модерно диагностициране и лекуване на артериални и венозни болести: периферни стеснения и запушвания на хранещите съдове; аневризми и разширения на аорта и периферни съдове; лекуване и профилактика на мозъчно-съдова болест; незабавни съдови болести: емболии, тромбози, контузии, руптури и други лезии; нарушавания в кръвоснабдяването на бъбреците и други коремни органи; разширени вени и венозни тромбози; тумори и малформации; имплантация на портове (порт-а-кат) за осъществяване на химиотерапия, както и непрекъснати катетри за хемодиализа (пем – кат) и Иновативно ендоваскуларно /вътрешно-съдово/ лекуване при тумори с директна емболизация на чернодробни тумори.
Високият професионализъм на екипа и новаторските технологии, с които разполага панагюрската болница, разрешават лекуване посредством хирургични, вътрешно–съдови и хибридни процедури. При нужда на пациенти ще се прави доплер и те ще се одобряват в клиниката по съдова хирургия.
Прегледите в Дните на отворени порти ще се организират от 9.00 до 13.00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР