Болницата ремонтира, пациенти си вземат за спомен душ-слушалки. Предстои покупка

...
Болницата ремонтира, пациенти си вземат за спомен душ-слушалки. Предстои покупка
Коментари Харесай

Болницата ремонтира, пациенти си вземат за спомен душ-слушалки

Болницата ремонтира, пациенти си вземат за спомен душ-слушалки. Предстои покупка на нова инсталация и консумативи за двете отделения, които се амортизират най-често. Те също са със средства от донори – 48 000 лв..

Напредва ремонтът в детските отделения на УМБАЛ Бургас. Със лични средства на болничното заведение, 70 000 лв., отпуснати от Община Бургас и средства на донори, се усъвършенстват изискванията, в които се лекуват най-малките пациенти. Дейностите се правят поетапно, защото не е допустимо отделенията да бъдат затворени напълно и да спрат да одобряват пациенти.
В Първо детско поделение към този момент са ремонтирани бани и санитарни възли, поправени са контакти, осъществена е шпакловка и боядисване, купени са нови мебели. Липсващи движимости – като седалки на тоалетни чинии, кранчета, слушалки за душ са сменени.

За страдание няколко дни след промяната, душ слушалки още веднъж липсват. Оказва се, че това е най-предпочитаният „ спомен “, с който придружители на дребните пациенти си потеглят, откакто бъдат изписани.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР