Болница в Дупница е издала смъртния акт на Ангел Христов,

...
Болница в Дупница е издала смъртния акт на Ангел Христов,
Коментари Харесай

Болница в Дупница е издала смъртния акт на Ангел Христов, се посочва в информационния бюлетин на Областната дирекция на МВР – Кюстендил

Болница в Дупница е издала смъртния акт на Ангел Христов, се показва в осведомителния бюлетин на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил.
На 3 юни следобяд чиновници на районното полицейско ръководство в Дупница са получили сигнал, че в дома си в с. Ресилово е умрял 53-годишен мъж, разгласен за интернационално търсене и има публикуван червен бюлетин. Предприети са незабавни профилирани дейности.
Тялото на мъжа е закарано за аутопсия в столична болница, осъществени са голям брой процесуални дейности, формирано е досъдебно произвеждане в РУ-Дупница. Случаят е докладван на прокурор от Оперативна програма – Кюстендил.  
В неделя служебният министър на вътрешните работи Иван Демердижев заяви, че към този момент единствената сигурна информация е, че това е трупът на Ангел Христов. А по кое време и по какъв начин е влезнал, няма безапелационна информация, добави той.
Министърът уточни още, че околните на Христов дават спорни сведения за това по кое време и по какъв начин е влезнал на територията на страната. 
Демерджиев добави, че ревизират всички благоприятни условия.
БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР