Болница „Лозенец е успяла да погаси над милион и половина

...
Болница „Лозенец е успяла да погаси над милион и половина
Коментари Харесай

Новият шеф на болница Лозенец: Погасихме над 1,5 милиона лева просрочени задължения

Болница „ Лозенец " е съумяла да погаси над милион и половина от просрочените си отговорности. Това разгласи новият началник на лечебното заведение доцент Радосвет Горнев по Нова ТВ.

„ Бяхме притиснати от компании и арбитър реализатори, които безусловно можеха да запорират сметките на лечебното заведение ", посочи той.

Новото управление е открило и огромни диспропорции във възнагражденията, които са получавани в предишното.

„ Някои хора са взимали доста малко, а други прекалено много за труда, който са положили. Нашата цел е да се получат обективни хонорари. „ Всичко, което заварих, е документирано в отчет, който беше предаден от Борда на шефовете към Министерство на здравеопазването при започване на месец юли. Сегашното му разискване е необичайно, тъй като той към този момент би трябвало да е довел до съответните следствия. Болницата и аз сме обект на инспекции. Това е напълно обикновено в случай, че публичният интерес е толкоз важен. Нищо не би трябвало да бъде прикрито. ", сподели още шефът на „ Лозенец ".

По думите му във всяко поделение има видеонаблюдение. Откакто Горнев е шеф на болничното заведение, са осъществени общо 7 трансплантации.

Директорът отхвърли да разяснява информацията, че в предишното са се правили нерегламентирани интервенции.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР