Болна от рак майка видя дипломирането на дъщеря си и

...
Болна от рак майка видя дипломирането на дъщеря си и
Коментари Харесай

Болна от рак майка се вкопчи с всички сили за живота, за да види дипломирането на дъщеря си

Болна от рак майка видя дипломирането на щерка си и издъхна щастлива.  10 месеца 55-годишната Пати Парот от американския град Бърлингтън се борела с тежкото заболяване, само че за жалост, заболяването не отстъпвала. Жената се вкопчила с последни сили за живота, с цел да види дребната си щерка с тапия в ръка, оповестява „ Мирър ”. Заради тежкото й положение церемонията по дипломирането на Сара се състояла в болничната стая.



На няколко пъти Пати изпадала в безсъзнание, само че съумяла да види по какъв начин 18-годишното й момиченце получава дипломата си, прошепнала му, че го обича и изпаднала в безсъзнание.





Два дни по-късно тя издъхнала, без да се разсъни.

Пати, която има още три деца, схванала, че има рак през 2016 година. След като по тялото й почнали да се появяват странни синини и обриви, тя решила да потърси лекарска помощ. Оказало се, че стада от рядка форма на онкологично заболяване - “тройно отрицателен “ рак на гърдата, и дерматомиозит. През април тази година ракът засегнал и гръбнака й.



„ Мама беше свенлив човек и даже не си представяше какъв брой е прелестна. Затова когато преди церемонията се извини за външния си тип, разбрах, че още веднъж е с нас”, споделя по-голямата й щерка Дороти.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР