Болна или бременна е бившата на Рачков, питат се мнозина Бившата

...
Болна или бременна е бившата на Рачков, питат се мнозина
Бившата
Коментари Харесай

Мария Игнатова стигна до припадъци

Болна или бременна е някогашната на Рачков, питат се мнозина

Бившата избраница на Димитър Рачков – Мария Игнатова, призна, че в последно време постоянно й се случвало да припада, написа Ретро. Блондинката, която в този момент е брачна половинка на Ивайло Нойзи Цветков, губела равновесие напълно ненадейно и при всевъзможни обстановки.

Тв звездата разкрива, че прилошаването я сполитало в нощни клубове, заведения и на разнообразни оживени места. Дори на сватбата им с Ивайло преди две години в църквата на близкото до София село Житен. Докато отецът произнасял словото си, Мария се почувствала извънредно зле и почнала да стиска с все сили ръката на обичания си. Ивайло си помислил, че повода била неспокойствие поради прочувствения миг, а не, че й е неприятно. Само след минута обаче станало ясно, че Игнатова още веднъж имала рецесия и не можела да се крепи на краката си.

Тя не споделя дали зад призляването се крие здравословен проблем, бременност или е предизвикано от прочувствената й натура. Хора от обкръжението й считат, че е допустимо да се дължат и на слабостта й. Мария е с съвсем анорексично тегло и наподобява безусловно като че ли ще се счупи. Тв звездата държи сериозните 45 кг от години, само че с цената на свиреп и твърдоглав апетит.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР