Болка ми е още липсата на Ванката. Ето, две години

...
Болка ми е още липсата на Ванката. Ето, две години
Коментари Харесай

Фънки: Иван Ласкин ми липсва, още не мога да повярвам, че го няма

„ Болка ми е още неналичието на Ванката. Ето, две години ще станат на следващия ден, откогато умря, а още не мога да допускам, че го няма. Но не ми се е присънвал. Най-тъжно ми е ей по тези празници, тъй като с него сме имали превъзходни мемоари, които изскачат, не можеш да ги спреш “, споделя пред „ Телеграф “ Димитър Ковачев-Фънки.

Той не може да прежали един от най-хубавите си другари Иван Ласкин и твърди, че постоянно се чува с вдовицата му Алекс Сърчаджиева и с дребната София . Според него е хубаво, че Алекс е ангажирана с разнообразни креативен задания, което й оказва помощ да продължи напред, макар че е мъчно.

Алекс Сърчаджиева взе участие във кино лентата „ Пакет „ Вечност “ и напълно скоро ще направи зрелище по собствен текст, което ще е моноспектакъл. „ Ще бъде доста персонално и почтено “ - показа пред вестника актрисата.

Колкото до Фънки, той към този момент е изкарал ковид и е подготвен за нови подвизи. „ Н а 19 януари имам рожден ден . Ама с кого да го чествам, като всички са се изпокрили ? Ако би трябвало да се съберем пет индивида и да се гледаме жалко, по-добре да няма ваучър. И скам го огромен! “ - смее се Фънки.

Той споделя, че инцидентно е схванал за заболяването си, когато една нощ се събудил и му се прияли люти чушлета с чесън и оцет, само че не усетил усета им. Тествал обонянието си и с парфюм, само че откакто не усетил аромата, незабавно тръгнал за „ Пирогов “. „ Направиха ми тест, видя се, че съм п оложителен . После си седях в нас с два антибиотика. Не можех и водчица да пийна . Но бързо мина всичко, лекичко беше за мен “ - изяснява Фънки, който и тази пролет ще е най-строгия член на журито в „ Като две капки вода “ по „ Нова телевизия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР