Боливудска филмова актриса и модел, която фалшифицира собствената си смърт,

...
Боливудска филмова актриса и модел, която фалшифицира собствената си смърт,
Коментари Харесай

Боливудската актриса Пунам Панди е съдена за фалшифициране на смърт от рак на шийката на матката в рекламен трик за HPV ваксина

Боливудска кино актриса и модел, която фалшифицира личната си гибел, с цел да подчертае заплахите от рак на шийката на матката и да разпространява HPV имунизацията, в този момент е съдена за каскадата.

Публикация на страницата на Poonam Pandey в Instagram на 2 февруари гласи, че тя е умряла от рак на шийката на матката, като нейният екип удостовери новината пред медиите.

Нейният управител Никита Шарма съобщи, че звездата „ самоуверено се е борила с заболяването “, само че е „ трагично умряла “, съгласно NDTV India.

Въпреки това на идващия ден Панди, на 32 години, разгласява видеозапис на себе си, в който разкрива, че е жива и здрава и че известието за гибелта е било ловкост, с цел да се увеличи осведомеността за евентуално съдбовната болест.

Ходът провокира звук онлайн, като голямото болшинство от коментатори подлагаха на критика Панди за нейните дейности.

„ Жива съм, не съм умряла от рак на шийката на матката “, сподели Панди на своите 1,3 милиона почитатели, до момента в който на назад във времето звучеше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР