Болидът на Ферари за 2018 успешно премина краш тестове за

...
Болидът на Ферари за 2018 успешно премина краш тестове за
Коментари Харесай

Болидът на Ферари за 2018 премина краш тестове


Болидът на Ферари за 2018 сполучливо мина краш проби за преден удар. Колата, която вътрешно назовават 669, беше подложена в петък на тествания в Болате, покрай Милано под управлението на техническия шеф Матиа Биното. По-рано са били преминати и съответните статични проби. Италианският тим отметна този значим стадий тъкмо два месеца преди публично оповестеното онлайн показване на 22 февруари. Това ще им даде много време за развиване и усъвършенствания.

Също както и останалите, Ферари би трябвало да се съобрази с новите наставления за кормилото и предното окачване. Задължителните условия не разрешават тимовете да снишават предницата в завоите. Скудерия са в развой на смяна на истинската геометрия на колата, с цел да избегнат всевъзможни подозрения за легалност. Новият болид е създаден под управлението на основния дизайнер Симоне Реста и шефа на аеродинамиката Енрико Кардиле.

През миналата година Ферари означи незабравим прогрес след несполучливата 2016. "Черните кончета " реализираха общо 5 победи, а Себастиан Фетел съвсем до края се бореше за купата. Президентът на компанията Серджо Маркионе съобщи убеденост, че тимът ще нападна първото място и през 2018.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР