Болидът на Ферари и проблемите с него в последните две

...
Болидът на Ферари и проблемите с него в последните две
Коментари Харесай

Испанка ще оправя дефектите на Ферари

Болидът на Ферари и проблемите с него в последните две надпревари значително предопределиха битката за купата във Формула 1 и стопиха до най-малко възможностите на Себастиан Фетел.

Германецът назовава своя болид "Джина ", само че неговата "Джина " ще получи помощ от друга дама поради дефектите си.

Големият необут във Ферари и началник на групата Фиат Крайслер Серджо Маркионе реагира като изпрати мениджърът по качество Мария Мендоса в тима на "черните кончета ".

Фетел: Не е нужно да съм талант, с цел да видя, че купата ми избяга

Испанката е учила физика в Сарагоса, а магистратурата ѝ е в компетентност компютърно инженерство. За последно тя бе отпред на "Качество на доставчиците " за Европа, Азия и Близкия Изток като ръководеше екип от 25 души, отгорони за контрола на качеството в автомобилния тръст.

Проблемите на Фетел в последните два надпревари бяха свързани с елементи от външни снабдители. В Малайзия германецът започва 20-и поради строшен карбонен маркуч, а в Япония отпадна след четири обиколки поради дефектна свещ.

Фетел с щета, навън от Япония, отдалечава се от борбата за купата

"Трябва да увеличим приноса към качеството на съставените елементи във Формула 1. Това е казусът, който пренебрегнахме ", съобщи Маркионе.

Очаква се да се вземат и по-сериозни ограничения като отборният началник Маурицио Аривабене най-вероятно ще бъде освободен след края на сезона.

Включете се в играта на Gong.bg обвързвана с Формула 1 и спечелете страхотни награди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР