Болид от „Формула 1, наред с мотокар рекордьор и хуманоиден

...
Болид от „Формула 1, наред с мотокар рекордьор и хуманоиден
Коментари Харесай

Болид от „Формула 1” на Есенния панаир в Пловдив

Болид от „ Формула 1 ", наред с мотокар рекордьор и хуманоиден робот са измежду най-атрактивните експонати на Международния механически панаир в Пловдив, който ще показа решения за промишлеността от 25 до 30 септември.

За първи път ще бъде изложен най-големият мотокар, създаван в България. Машината е рекордьор, тъй като може да се оправи с товар от 33 тона. Използва се в пристанища, каменни кариери и леярни, изясняват изобретателите от „ 17 Н ".

Истински спортен болид ще украсява щанда на „ Тексимп ". Фирмата доставя металообработващи машини с цифрово програмно ръководство от международни марки. Сред тях е и Haas Automation, която има личен тим, участващ в конкуренциите във „ Формула 1 ". Негов супермощен автомобил ще дойде в Пловдив след триумфа си по пистите в целия свят.

По улиците на града пък ще дефилира електрически рейс, създаден в Чехия. Той също е един от топ експонатите на Есенния панаир.

Световна оригиналност е хуманоидният робот Sanbot, предопределен за търговски центрове, магазини, заведения за хранене, хотели, лечебни заведения, домове за възрастни, учебни заведения. Може да работи като магазинер, сервитьор, асистент в преподаване, защита, домакински управител и персонален помощник, споделят изложителите от „ Статсофт България ".

Премиера за българския пазар ще има софтуерът за интерактивни карти на Here, Съединени американски щати. Вместо статичната визуализация, в тези приложения за смарт телефони се употребява облачно активиране, с цел да се покаже придвижването „ онлайн " в действително време, изясняват от „ Хиър Юръп Б.В. - клон България ".

От света на цифровите технологии е и цифровият интерфейс SDM 30, който служи за надзор и отбрана, измервания и визуализация в действително време на параметрите на електромотори. Следи по едно и също време 16 устройства и изписва данните на екран, настояват от „ Елпром Троян ".

Множество министър председатели се чакат на изложбата „ Стройтех ", измежду които международна иновация за произвеждане и слагане на термоизолация. Мобилна машина прави на самия строителен обект екстериорни и интериорни 3D панели, а по този начин се пести време, покачва се успеваемостта и се преодолява сезонният темперамент на този тип бизнес. Разработката е на „ Мейк България ".

Компании от близо 40 страни ще показват произведения за разнообразни индустри на Есенния панаир в Пловдив. Очакват се бизнес форумът да бъде посетен от 45 000 души от България и чужбина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР