Боли ме бедрото, няма да лъжа. Получих болки в края

...
Боли ме бедрото, няма да лъжа. Получих болки в края
Коментари Харесай

Контузия може да извади Везенков от мача с Босна и Херцеговина

" Боли ме бедрото, няма да неистина. Получих болки в края на третата част. Не съм се учил да се спестявам. Ще създадем фотография, с цел да разберем какво ми е положението. Ако докторът разреши, ще съм на линия за Босна. Ако каже нещо различно… За страдание това е спортът. Каквото и да е, няма да се откажа. Когато мога, постоянно ще съм на линия ", съобщи Александър Везенков след международната подготовка против Литва (70:72). Той се завърна в националния ни отбор след близо 4-годишна пауза. Двбоят с Босна е в понеделник.

Звадата на Олимпиакос прикани фдерацията за върне националния тим в София. " Допуснахме лесни точки на контраофанзива, несъмнено и се поуморихме, най-после и ние имахме офанзива за успеха, само че не успяхме. Може би и ни бяха подценили малко. Смятам, че хората в залата са удовлетворени. Мисля, че от Българска федерация по баскетбол би трябвало да помислят, че този тим заслужава да играе в по-голяма зала. В Самоков хората се пробват да вършат всичко за нас. Баскетболът би трябвало да се върне в София, в столицата на България. Не желая да ме разберете неправилно. Нищо срещу хората от Самоков нямам. Ходих на волейбол, който е по-популярен от баскетбола, само че лека-полека можем да създадем подобен и нашия спорт. С такива мачове, „ Арена Армеец “ би била подобаваща, виждате какви тимове идват за волейбол, за какво не и за баскетбол “, разяснява Везенков.

„ Трябва да починем в този момент, да се съберем. Направихме доста неточности в последните 5 минути и да забележим какво можем да променим. Дори и да не се класираме за идната фаза, би трябвало да стартираме един нов цикъл. Не е съдбовно в този момент да не го създадем, само че би трябвало да дадем всичко от себе си да стигнем до идващото европейско състезание. Защото по-късно ще стане доста огромна разликата от годините. Сега би трябвало да изиграем последния мач и ще забележим какво ще стане. После имаме един конгрес, който всички би трябвало да го изживеем, тъй като може би ще бъде финален за някои играчи. Трябва да се любуваме на всеки миг. Опитахме се, не успяхме да победим през днешния ден. Все отново играхме против доста опитни играчи “, добави крилото, който фиксира дабъл-дабъл от 29 точки и 11 битки против Литва. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР