Болезнено суетна се оказа водещата Цветанка Ризова, узна HotArena.Перфектно гладкото

...
Болезнено суетна се оказа водещата Цветанка Ризова, узна HotArena.Перфектно гладкото
Коментари Харесай

Цветанка Ризова се поддържа с ботокс за 1200 лева

Болезнено суетна се оказа водещата Цветанка Ризова , разбра HotArena .

Перфектно гладкото и постоянно свежо лице на журналистката се дължи не на прекрасен ген, а на корифеите в естетичната медицина и актуалните способи за безконечна младост. Очевидци споделят, че ТВ звездата била измежду ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции.

В центъра за хубост Ризова ходела най-малко два пъти годишно, тъй като наложителната процедура, на която се подлагала на всеки 6 месеца била слагане на ботокс на цялото лице. Само запълването на най-изявените бръчки й коствало 1200 лева на година , тъй като цената на еднократна процедура е 600 лева Отделно от това Цветанка харчела и други спомагателни средства за пилинги, лечения и първокласна козметика за лице. 

Обичайно журналистката упорствала да й слагат ботокса по време на отпуск, тъй като даже най-силните ТВ грим не бил в положение да прикрие синините, които се образували от десетките набождания с игла, посредством която филърът се вкарва под кожата на пациентите. В същото време 54-годишната Ризова не си признава и твърди, че е напълно натурална и няма усъвършенствания. 

Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова съумя да я засрами в ефир, отклонявайки се от диалога и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните й са същински или уголемени. " Нито едно боцкане нямам по лицето! ", затапи я тогава водещата, написа Ретро . Тя се подлага и на други мъчения в името на хубостта. Перфектната й фигура се дължи на изтощителни диети, от които Ризова не си почива дори и на празниците. 

" Кара единствено на кафе и цигари. Позволява си единствено чаша бяло вино от време на време ", разясняват сътрудниците й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР