Болестта според мен идва от погрешни модели на поведение, увери

...
Болестта според мен идва от погрешни модели на поведение, увери
Коментари Харесай

Проговори Кармен, Която Запозна Тежко Болната Теодора С Мнимия Медиум Жоао!

Болестта съгласно мен идва от неправилни модели на държание ", увери Лазарова. " За да се разбере лечението на Жоао би трябвало да се разбере какво е индивидът. Той има една енергийна матрица, която се състои от доста тела. Работата на Жоао Де Деус е духовните лечители на човечеството да дадат спомагателна сила на тази матрица, която се състои от съществени 8 тела и когато телата се настроят отначало, тогава човешкото тяло се усъвършенства ", твърди Кармен.

" Теодора ми беше писала за заплащането, за самата стратегия. Не знам дали Кармен и Теодора са комуникирали преди пътуването. Моята работа бе да провеждам логистичната част от пътуването, с цел да не се занимава Теодора с това. Аз от самото начало си мислих че лидерът на групата е осведомена със положението й ", това сподели брачният партньор на Теодора - Александър. " Кармен от своя страна твърди, че е желала да се срещне с всеки човек поотоделно за мястото, на което отиват, какъв би трябвало да е багажът, пътят, каква би трябвало да е подготовката, само че по този начин и не се е срещанала с Теодора. Не съм уведомявал за положението на Теодора, аз мислих че всичко е конкретизирано. Мислех че всичко е ясно.

С оглед на това, което Кармен ми е показала като образец, че е лекувана жена с рак на двете гърди, знаех, че всичко е ясно ", сподели Александър, а Кармен отговори, че става въпрос за напълно разнообразни случаи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР