Болестта на Кейт Мидълтън се оказа тежък удар не само

...
Болестта на Кейт Мидълтън се оказа тежък удар не само
Коментари Харесай

Личната снимка на брата на Кейт Мидълтън Джеймс

Болестта на Кейт Мидълтън се оказа тежък удар освен върху фамилията й с принц Уилям, само че и върху фамилия Мидълтън - майка й и татко й Керъл и Майк, сестра й Пипа, както и брат й Джеймс.
 Керъл Мидълтън -
Керъл Мидълтън - " втората майка " на принц Уилям

Принцът откри упора в лицето на тъща си

Към хилядите хора по света, които оправиха положителните си пожелания за бързо излекуване на принцесата на Уелс се включи и Джеймс Мидълтън. По-малкият й брат, който рядко е забелязван на обществени събития, разгласява специфична фотография в профила си в Instagram.

" Изкачвали сме доста планини през годините. Ще се изкачим и на тази дружно с теб като семейство ", гласи текстът му към фотография, на която виждаме Кейт и Джеймс Мидълтън като деца. Кадърът е оповестен навръх 22 март - денят, в който брачната половинка на принц Уилям заяви, че е диагностицирана с рак.

На 15 март Джеймс Мидълтън още веднъж отвори Instagram профила си, с цел да показа фотография с дребния си наследник Иниго. Денят не е инцидентен - това е рожденият ден на Джеймс, който навърши 36 години.

" Еднакви барети за рождения ми ден. Заобиколен от фамилията, приятелите и, несъмнено, кучетата ми ", написа братът на. Макар да не прецизира по какъв начин е отбелязал специфичния ден, нищо чудно Джеймс Мидълтън да е бил и в компанията на родителите и сестрите си, тъй като всички те живеят наоколо, пишат Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР