Болестта на Иван Ласкин е съсипала половинката му Александра Сърчаджиева.

...
Болестта на Иван Ласкин е съсипала половинката му Александра Сърчаджиева.
Коментари Харесай

Болестта на Иван Ласкин съсипа здравето на Алекс Сърчаджиева, тя не е на себе си

Болестта на Иван Ласкин е унищожила половинката му Александра Сърчаджиева. Актрисата наподобява като фантом, не желае да беседва с никого, не се усмихва и единствено дребната ѝ щерка София ѝ дава сили да продължава да живее.
Преди дни Алекс бе видяна на детски концерт, в който участваше и 8-годишната ѝ дъщеричка. Звездата от „ Биг Брадър ” не приличаше на себе си. Тя нямаше нищо общо с блестящата водеща, която феновете познават от дребния екран. Лицето ѝ бе неясно и изпито, погледът – изтощен и печален, косата – небрежно прибрана с шнола, облеклата – същите, които е носила и преди две години, а придвижванията – мудни и отпуснати като на стара жена, написа „ Уикенд “.

35-годишната актриса изглеждаше нещастна, мрачна и изтощена като бабичка. Тя не откри сили да се усмихне даже когато на сцената излезе момиченцето ѝ, с цел да танцува. През цялото време наблюдаваше концерта като в транс, създавайки усещане на човек, чието само предпочитание е да се затвори в себе си, да се скрие от всички и да си почине.
Познати на Сашка считат, че повода за тази шокираща промяна в нея са проблемите със здравето на половинката ѝ Иван Ласкин. Черният дроб на артиста е унищожен от годините алкохолизъм зад тила му. Здравословното му положение било извънредно тежко и това няма по какъв начин да не се отрази на жена му.

Водещата на „ Биг Брадър ” била на ръба на силите си. Тя постоянно прибягвала до успокоителни, тъй като другояче рискувала или да плаче от самото начало, или да изпадне в нервна рецесия. Избягвала да приказва за проблемите си, само че в изблик на искреност с най-близките си хора споделяла, че към момента се държи единствено тъй като детето ѝ има потребност от нея. Иначе би рухнала изцяло.
Както става с Ласкин, за момента не е ясно. Той не беше на концерта на детето си. Знае се, че през септември е бил признат по неотложност във Втора градска болница в София. Там го откарал приятелят му Димитър Ковачев-Фънки, на който изплашената Алекс позвънила през нощта с молба за помощ. След лекуване в болничното заведение, Ласкин е бил изписан, само че единствено два дни по-късно отново го приели.

Преди десетина дни още веднъж го пуснали от клиниката, само че след утежняване на положението му, още веднъж го върнали там. Твърди се, че му е правена интервенция, а по-късно са почнали да му търсят донор за трансплантация на черен дроб.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР