Болести и разкрасителни процедури свалиха някои от най-големите ни родни

...
Болести и разкрасителни процедури свалиха някои от най-големите ни родни
Коментари Харесай

Преслава спря участия за месец заради носа си, фенове провалиха Криско и Филхармонията, Азис отказа 100 бона от страх

Болести и разкрасителни процедури смъкнаха някои от най-големите ни родни звезди от сцената в последните месеци, написа " Телеграф “.

Вирус е отсрочил гастрола на Васил Найденов в столичен пиано бар, оповестиха от екипа му в обществените мрежи. Според осведомени грипът е повалил освен звездата, само че и хора от екипа му.

Месец преди този момент Преслава отхвърли участията си за месец напред. Тогава потеглиха клюки, че певицата чака второ дете. Едва когато Преслава пусна фотография с ремонтирания си нос, постави завършек на спекулациите по тематиката.

С провалени концерти стартира лятото и за Криско . Причината при него е липса на интерес към събитието, което проведоха дружно с диригента Левон Манукян „ Криско и Филхармонията “. Във Варна артистът бра страховит позор като събра едвам 300 души в Летния спектакъл. Изявите му в Плевен и Бургас бяха анулирани, а той твърдеше, че това се постанова заради механически аргументи.

Проблем със зрителския интерес отсрочи концерт на Маргарита Хранова и приятелите й – Софи Маринова, Боби Турбото и Славин Славчев. Касиерка издаде, че са продадени едвам двайсетина билета и по тази причина бе планувана нова дата за концерта – 22 юли, а билетите вървят на промоция.

Преди година Азис отхвърли 1000 000 лв. хонорар, с цел да пее в Лас Вегас. Причината  е уплаха – боязън от хвърчене със аероплан. Поради същата причина отказал участия в Австралия. В последно време звездата приема все по-малко участия. Предпочита да пее в Турция, където го одобряват като звезда.

Фолк певицата Силвия отхвърли да взе участие в благотворителен концерт поради Сузанита и посочи, че постоянно на драго сърце се включва в сходни начинания, само че в този момент отказала поради неправилното рекламиране на събитието и лансирането на щерката на Орхан Мурад.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР