Бол Бол все още не е от най-разпознаваемите лица в

...
Бол Бол все още не е от най-разпознаваемите лица в
Коментари Харесай

Синът на Мануте Бол блесна в дебюта си, наградиха го с допинг тест


Бол Бол към момента не е от най-разпознаваемите лица в Националната Баскетболна Асоциация, само че в едвам първия си професионален мач съумя да се отличи от останалите. Синът на великия блокировач Мануте Бол направи своя всекидневен дебют в НБА с екипа на Денвър Нъгетс в мача против Вашингтон Уизардс. 218-сантиметровият колос започва като титуляр и вършеше феноменали неща по паркета, завършвайки срещата с 16 точки, 10 битки и 6 блокирани изстрела при успеха на Нъгетс с 89:82.

Bol Bol was scheduled for a random drug test after this game, per Nuggets PR.
— Mike Singer (@msinger) July 22, 2020
Дебютът на 20-годишния център очевидно е бил толкоз добър, че незабавно след дуела е бил свикан да се яви на допинг тест. Случаят е сходен на този на Брадли Бийл, който след два следващи 50-точкови дуела по-рано през сезона също трябваше да потвърждава, че не употребява неразрешени вещества.

16 PTS
10 REBS
6 BLKS (!)

44th pick. Bol Bol did it all today. pic.twitter.com/moggUzA3xg
— Bleacher Report (@BleacherReport) July 22, 2020 Бол бе считан за един от най-перспективните играчи в Драфт 2019, само че проблеми с травми му попречиха да откри място измежду топ изборите, свличайки се до №44, където бе определен от Маями Хийт. " Горещите " незабавно се лишиха от услугите му и го изпратиха при Нъгетс. Младият център ще има още два контролни мача разполагаем, с цел да покаже качествата си. В неделя от 3:30 Денвър се изправя против Ню Орлиънс, а две нощи по-късно излиза против Орландо Меджик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР