Боксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня

...
Боксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня
Коментари Харесай

Кубрат Пулев смени Андреа със Соня Немска! Боксьорът гушна певицата за ЧРД

Боксьорът Кубрат Пулев смени фолкпевицата Андреа с колежката й Соня Немска. Пайнерката сама качи фотография в персоналния си профил в мрежата, на която театралничи с боксьора и брат му Тервел Пулев . В момента изпълнителката е на турне в Щатите, а едно от участията й било планувано за българския ресторант в Лас Вегас, където по същото време известният земляк чествал рожден ден.

Повече от три месеца Кубрат и Тервел Пулеви упражняват във Вегас поради идния мач през уикенда. Боксьорът си разрешил да наруши графика единствено поради рождения си ден, който отбелязал в скромна другарска компания. Макар и надалеч от родината като същински патриот, Кобрата отпразнува 41-вия си рожден ден все едно е вкъщи, с български манджи и музика в характерен български ресторант.

След 13-годишна връзка Кубрат постави завършек на връзките си с русото прелъщение на фолка Андреа. Афинитетът му към фолкпевиците очевидно не е завършил, тъй като даже на другия завършек на света спортистьт е избрал да чества в компанията на Соня Немска.

Соня Немска към този момент втора седмица е на турне, което стартира от Канада. В страната на кленовия лист певицата направила два концерта в Торонто и край Ниагарския водопад. Най-сетне се сбъдна фантазията на пайнерката персонално да следи това знамение на природата величествения водопад край Ниагара, написа „ Телеграф “.

Повече от час тя се любува на неповторимата панорама и не пропусна да запечата на фотоси и видео всеки момент със своя телефон. След уикенд в Канада, турнето траяло в Съединени американски щати. Изпълнителката на шлагера „ Първа на дансинга " ще остане зад Океана доникъде на май, й маи, а програмата и е много наситена с концерти и срещи с другари и фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР