Боксьорът Кубрат Пулев е станал баща за втори път. Той

...
Боксьорът Кубрат Пулев е станал баща за втори път. Той
Коментари Харесай

Кубрат Пулев стана татко на син, нарече го Спартак


Боксьорът Кубрат Пулев е станал татко за повторно. Той към този момент се радва на наследник, който е нарекъл Спартак. Бебето се е появило на бял свят на 2 февруари в столичната АГ болница „ Шейново “.

 

Майка на рожбата е Розали Петрова, която го подари и с щерка Христина доскоро повече от година. Припомняме, че Кобрата призна, че е станал татко на дъщеричка едвам в края на 2022 година

Спортистът най-сетне се осмели да приказва за персоналния си живот и дамата до него, без обаче да конкретизира коя е тя.

 



Малката Христина носи името на майката на боксьора. Кобрата съзнателно крие, че е станал татко за повторно, защото не желае да се шуми към персоналния му живот. Освен това се притеснява бебето да не бъде урочасано от неприятни хора. Той постоянно е казвал, че желае да има три деца, само че с Андреа по този начин и не съумяха да основат потомство, въпреки да са правили доста опити за това съгласно техни близки.

 

Певицата пък неведнъж е заявявала, че държи първо да се омъжи и по-късно да мисли за деца. Годежът им продължи дълго време, само че по този начин и не съумя да стигне до брак. Андреа бе тази, която завърши връзката им със скандал. Тя се раздели с боксьора за една нощ, като в продължение на часове заливаше обществените мрежи с откровения за изневерите му, за които по традиция схванала последна.

 

Розали Петрова е дамата, която съумя да открадне Кобрата от Андреа. Двамата даже имат общ парцел от 2019 година, когато спортистът към момента бе по отношение на певицата. Очевидно в продължение на няколко години Пулев е имал паралелна връзка като най-после брокерката съумя да излезе като победител от „ войната “ и го подари с наследници.

 

В знак на признателност за Христина, брокерката е получила златен часовник „ Ролекс “. За момента обаче към момента не е ясно какъв ще е армаганът за появяването на дребния Спартак.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР