Боксьорът Кубрат Пулев е станал баща на момче преди няколко

...
Боксьорът Кубрат Пулев е станал баща на момче преди няколко
Коментари Харесай

Лъснаха още подробности за тайния син на Кобрата


Боксьорът Кубрат Пулев е станал татко на момче преди няколко месеца, само че настойчиво крие този факт, защото явно то не е било планувано и боксьорът има комплицирани взаимоотношения с майката, написа " Марица ".

Светската бомба бе хвърлена от някогашната другарка на боксьора – фолкзвездата Андреа в обществените мрежи. Блондинката го предизвика да признае детето, а точно посредством нейната обява въобще се разбра, че Пулев към този момент е баща.

пуле

В събота късно вечерта Андреа загатна, че някогашната й половинка има дете от жена, с която няма брак. Това тя направи в няколко поредни поста в Инстаграм, като не е ясно какво е разгневило русокоската и за какво се е стигнало до разкриването на тайната на Кубрат. Според някои е изцяло допустимо певицата да е направила сензационните разкрития под въздействието на алкохол или антидепресанти.

Припомняме, че Андреа и Кубрат бяха в дълга връзка и на няколко пъти се заприказва за женитба. В последна сметка обаче се разделиха и очевидно не са запазили положителния звук. От излиянията на Андреа излиза наяве, че Пулев е желал дете от нея.

Според слуховете, Кубрат Пулев в реалност е станал татко на момче, което се е родило при започване на годината, написа " Уикенд ". Интересното е, че майката не е хубавицата Розали, която стана причина за раздялата на боксьора с певицата, а друга жена. Миналата година се появиха злословия, че мачото има връзки с гимнастичката Йоана Николова, които останаха непотвърдени.

Не е ясно коя е дамата, която е родила наследник на 42-годишния някогашен първенец, а той към този момент мълчи и не желае да разяснява тематиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР