Боксьорът, който за най-кратко време е печелил титли в две

...
Боксьорът, който за най-кратко време е печелил титли в две
Коментари Харесай

Ломаченко предизвика Линарес: Нека го направим на твоя територия!

Боксьорът, който за най-кратко време е печелил трофеи в две разнообразни категории - Васил Ломаченко - възнамерява инвазия и в лека категория и желае да се изправи против нейния крал - Хорхе Линарес.

След като завоюва трофеи в категория перо и супер-перо за единствено 11 професионални срещи, Ломаченко се утвърди като един от най-хубавите боксьори на планетата. В негови жертви се трансфораха имена като Гийермо Ригондо, Никълъс Уолтърс и Гари Ръсел-младши.

Сега украинската суперзвезда се надява да добави в листата си и името на първенеца на WBA в лека категория Хорхе Линарес.

"Поискай и ще получиш... дано го създадем на твоя територия. Търпеливо ще изчакам да решиш дали в действителност искаш това или не ", съобщи Ломаченко.

Венецуелецът не закъсня със своя отговор и пусна един коментар под обявата на Ломаченко.

"Кажи ми къде и по кое време и короната в лека категория ще те чака ", съобщи Линарес.

Мениджърът на Ломаченко отхвърли слуховете за пердах с Пакиао

Ломаченко постоянно е показвал предпочитание да се бие против най-хубавите боксьори в по-ниските категории. Той се надяваше да си обезпечи борба за сливане на купите в категория супер-перо, само че вместо това, очевидно желае да качи категория в опит да завоюва нова купа.

Миналата седмица пък Линарес съобщи, че би се съгласил на сходен дуел, тъй че почитателите на спорта се надяват, че това евентуално представление ще откри своето място.

В началото на тази седмица пък промоутъра на Ломаченко, Боб Арум, и този на Линарес бяха изцяло безапелационни, че сходна среща може да се случи още през април или май - според от това по кое време Линарес ще бъде подготвен физически.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР