Боксьорът Григор Саруханян (19-6) обяви следващата си среща в чужбина.

...
Боксьорът Григор Саруханян (19-6) обяви следващата си среща в чужбина.
Коментари Харесай

Григор Саруханян обяви, че ще се бие за още една титла

Боксьорът Григор Саруханян (19-6) разгласи идната си среща в чужбина. Носителят на пояса на WBC CISBB в супер-средна категория гостува в подкаста “Ляв Прав ”, където показа, че в края на месец юни му следва борба в Германия.

“На 24-и юни още веднъж отпътувам за Германия. ще бъдя вторият българин, след Кобрата, който ще се бие за много сериозна купа. Ще се боксирам с немец, който има статистика 20-0 ”, съобщи Саруханян, който не разясни кой е спряганият противник.

Боксьорът с арменски корени има плануван дуел за началото на юни в Пловдив, само че наподобява това не го тормози да се ангажира с борби след тази дата.
 Григор Саруханян за Sportal.bg: Велев ще яде арменските тупалки! Григор Саруханян за Sportal.bg: Велев ще яде арменските тупалки!
На 2-и юни в Пловдив Саруханян ще премери сили с Борислав Велев - Рой в основната борба на изданието MaxFight 54. Срещата е планувана за 10 рунда. 36-годишният боксьор е в серия от три следващи победи. За последно той надви над Салим Бен Реджеб на 25-и март.

Целия подкаст с Григор Саруханян и Здравко Попов може да гледате тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР