Боксьорът Бони е мъжът, който е нападнал екип на Спешна

...
Боксьорът Бони е мъжът, който е нападнал екип на Спешна
Коментари Харесай

Боксьорът Бони е мъжът, душил и бил лекари в Пловдивската Окръжна болница

Боксьорът Бони е мъжът, който е нападнал екип на Спешна помощ в Окръжна болница. Инцидентът е станал предходната година, само че делата против пловдивчанина са приключили преди дни. Той работил към Боксов клуб " Ботев " Пловдив. Според осведомени, Бони е остарял познайник на органите на реда, научи TrafficNews.bg. Той е с дебело престъпно досие. Сред кръга му от другари може да се забележи част от спортния хайлайф на Пловдив.
Осъденият по Закона за дребното безчинство е болен от множествена склероза, като всяка седмица му поставяли инжекция с лекарства. След една от процедурите той отишъл при негов другар, където изпил две бири, а по-късно и в автосервиз - там консумирал мента със спрайт.

На мъжа обаче му прилошало и неговите познати се обадили на спешна помощ – те открили, че има доста високо кръвно, и го отвели в Спешния кабинет на Окръжна болница. След като се срещнали със положението на мъжа, лекарите го оставили да изчака в неврологичното поделение, само че в това време постъпили пациенти с диагноза инсулт.

Лекарите почнали да преглеждат първо тях, което провокирало гнева на пловдивчанина и той почнал да крещи по тях: „ Малоумници, ще ви…., идиоти, за нищо не ставате “, като си издърпал поставената система на ръката му. След това хванал медика за облеклата, почнал да го дърпа, хванал го за врата, вдигнал го във въздуха и почнал да го души.

Лекарят съумял да се освободи от гневния мъж и бързо напуснал кабинета. Тогава изпадналият в нервност мъж скочил на здравна сестра: „ Какво се разхождаш като шопар, веднага ще претрепя и теб “, и тръгнал нападателно към нея.

Жената съумяла да избяга, а в същото време пристигнала и защитата. Наложило се да сложат инжекция с диазепам, с цел да може буйстващият мъж да се успокои. След случая мъжът, осъзнал какво е сторил, се извинил на личния състав на здравното заведение.

Въпреки това той е наказан на 1000 лв. санкция, както и да покрие разноските по делото в размер на 680 лв..



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР