Боксовото величие Майк Тайсън се завръща на ринга, пише Би

...
Боксовото величие Майк Тайсън се завръща на ринга, пише Би
Коментари Харесай

Майк Тайсън се завръща на ринга на 12 септември

Боксовото великолепие Майк Тайсън се завръща на кръга, написа Би Би Си . На 12 септември в Калифорния той ще се изправи против друга легенда - Рой Джоунс-младши, в показателен дуел. Битката ще се организира в 8 рунда и ще бъде предавана по заплатен канал, както и в платформата Triller.

54-годишният Тайсън не се е качвал на кръга от 15 години. Последният му мач е през 2005 година, когато загуби от ирландеца Кевин МакБрайд, а провалянето бе едвам шесто в кариерата му.

С 3 години по-младият Джоунс не се е бил от февруари 2018 година Тогава той победи Скот Сигмън. Рой е някогашен международен първенец в четири категории - междинна, суперсредна, лекасвръхтежка и свръхтежка.

" Това е като Давид против Голиат! ", споделя Рой Джоунс във видео, промотиращо борбата.

В последните месеци интензивно се говореше за завръщане на Тайсън на кръга и дуел сред него и остарелия му зложелател Ивендър Холифийлд, който се отдръпна през 2014 година

Те се изправиха един против различен на два пъти през 90-те години на предишния век. Холифийлд победи и в двата мача, в това число в фамозния им дуел през 1997 година, когато Тайсън бе дисквалифициран, тъй като отхапа част от ухото на противника.
Задава ли се трети епизод от борбата Майк Тайсън - Ивендър Холифийлд? (ВИДЕО) Вероятността за сходен мач наподобява все по-реална
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР