Боксовият реванш между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър ще се

...
Боксовият реванш между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър ще се
Коментари Харесай

Макгрегър и Мейуедър ще правят реванш на круизен кораб

Боксовият реванш сред Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър ще се състои на извънредно място, написа в. „ Сън “. Преди няколко дни стана ясно, че двете звезди на бойните спортове договарят за мач между тях, който да бъде с награден фонд от един милиард $.

Сега английският таблоид осведоми, че борбата сред двамата ще се организира на борда на голям круизен транспортен съд край крайбрежията на Саудитска Арабия.

Идеята за боксов дуел на борда на транспортен съд можеше да се реализира и с българско присъединяване. През предходната година промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, разгласи концепцията си мачът на Ей Джей и Кубрат Пулев да се състои на плаваща територия. Както е известно, в края на декември Джошуа победи Кобрата в „ Уембли Арина “.

Както е известно, на 26 август 2017 година Мейуедър победи Макгрегър. Тогава наградният фонд беше 662,5 милиона паунда. Това е вторият най-скъп боксов мач в историята. Първото място се държи от борбата сред Мани Пакиао и Флойд Мейуедър през 2015 година - 678 милиона евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР