Боксовият промоутър Еди Хърн смята, че мачът между Дерек Чисора

...
Боксовият промоутър Еди Хърн смята, че мачът между Дерек Чисора
Коментари Харесай

Еди Хърн за мача Пулев - Чисора: Загубилият ще трябва да се пенсионира

Боксовият промоутър Еди Хърн счита, че мачът сред Дерек Чисора и Кубрат Пулев на 9 юли в Лондон ще е основен за бъдещето на двамата боксьори. Според него успеха ще бъде финален късмет за единия от двамата да продължи борбата за международната купа в тежка категория, а загубата ще значи съвсем несъмнено пенсиониране.

" Чисора би трябвало да завоюва този мач, тъй като не може да продължава да губи, въпреки и високо равнище. Ако загуби и този мач, допускам, че ще би трябвало да спре с бокса. Същото се отнася и за Пулев.

Не мислехме, че Пулев ще се съгласи на този мач, само че той одобри и всичко стана доста бързо. За Чисора това е по-голям мач, в сравнение с против Ковнацки, Пулев е и с по-висок ранкинг. Бях прелестно сюрпризиран, че стигнахме до сделка.

Дерек към този момент не се бие по този начин, и двамата не могат да си го разрешат. Дерек наподобява доста добре в спарингите, само че не знам кой е любимец. Мисля, че той можеше да завоюва първия мач, само че оттогава мина доста време. Дерек е по-добър боксьор в този момент, само че не знам дали Пулев е по-лош. Все отново той има единствено две загуби и завоюва с лекост мачовете си в Америка ", сподели още шефът на " Мачрум Боксинг ".
 Пулев и Чисора с диалог
Пулев и Чисора с диалог " лице в лице " - доста смях, обиди и закани

Не е за изпускане
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР