Боксовият мениджър, представляващ лицето на България сред агентите на големите

...
Боксовият мениджър, представляващ лицето на България сред агентите на големите
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Мисия България, договорът с Багата, приятелството с Тайсън и американската мечта

Боксовият управител, представляващ лицето на България измежду сътрудниците на огромните звезди на кръга в международен мащаб - Ивайло Гоцев приказва извънредно за " Неформално с Георги Петков ".

Дългогодишният бранител на реномето на български и задгранични бойци пред " великите сили " в бокса, приказва с ненаситност за началото на своята кариера, връщайки се безусловно към основите на личния си преход от родния Пловдив към необятните американски щати.

Г-н Гоцев е в България поради един от най-популярните си клиенти - Кубрат Пулев, който ще се изправи против украинската бойна машина Игор Шевадзутский на 30.03, в " Арена София ".

В първата част от диалога ни с Ивайло Гоцев той открехна вратата пред нас към персоналното си развиване и оформяно през годините професионално амплоа. Разкри ни и любопитна детайлност - по какъв начин и по кое време Благой Иванов - Багата е станал публично негов клиент:

" С Благой Иванов се срещнах в Милано. Именно там подписах с него договор. Не е било по американска линия, а тъй като бях на Световното състезание по бокс в Италия.

Благой го намирам като положително момче, което обаче се въздейства от средата си. Понякога е попадал в неприятно обграждане и е можел да обмисли своите решения авансово, само че аз нямам право да го осъждам. Никой не може. Представи България на доста значимо място - UFC. Той е първият, който се задържа толкоз дълго и изрично там. Той е постигнал доста - за себе си и за своето семейство ".

" Познавам персонално Майк Тайсън. Бил съм близо до него в моменти, в които е бил на събития, в " шумния " си интервал. Даже имам една история, обвързвана с него... ", загатна мениджърът, който сподели може ли, съгласно него, Джейк Пол да нокаутира Майк Тайсън. И в случай че " да ", то какво би донесло това на самия него?

" Опитвам се постоянно да мисля положителното за всеки, с който контактувам. Особено тези, с които се спогаждам и предлагам от своя страна да оказа помощ. Продължавам този собствен път. Тази своя задача - да докараме първия български международен първенец! ", сподели още боксовият сътрудник.

В продължението на разговорa с Ивайло Гоцев очаквайте неговите първи мемоари, свързани с личността, боксьора и цветущия персонаж Кубрат Пулев, безмислостния Дон Кинг, сътрудника Еди Хърн, неговият клиент Антъни Джошуа, величието Майк Тайсън и още доста основни детайлности, съпътстващи ролята на водещ боксов управител за България пред останалия свят. Коя е висшата цел и за какво България в никакъв случай не напуща сърцето на един същински пловдивчанин? По какво се познават същинските хора и по какъв начин биват отличавани на фона на останалите? Обмисля ли завръщане за непрекъснато в родината и какво включват непосредствените бъдещи проекти и цели пред Ивайло Гоцев?

Отговор на тези и още доста въпроси, очаквайте персонално от реномирания ни респондент в идващия стадий от разговорa!
 Тони Маркулев: Битката с Калоян Колев ще е неповторима
Тони Маркулев: Битката с Калоян Колев ще е неповторима

Нещата са 50 на 50, споделя боецът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР