Боксовият мениджър Ивайло Гоцев обяви, че Кубрат Пулев се намира

...
Боксовият мениджър Ивайло Гоцев обяви, че Кубрат Пулев се намира
Коментари Харесай

Мениджърът на Кубрат Пулев: Той е в отлична форма

Боксовият управител Ивайло Гоцев разгласи, че Кубрат Пулев се намира в отлична форма преди мача си с германеца Махмуд Чар и е подготвен да стане първият български международен първенец в професионалния бокс.
Прочетете още
Пулев и Чар ще се бият на 7 декември в " Арена 8888 София " за регулярната международна купа в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA).

" В края на годината в действителност ни следва едно доста огромно шоу. Кубрат Пулев за трети път излиза за международната купа. В момента той се приготвя и наподобява в супер форма и ментално, и физически. Той е подготвен за 7 декември и чакаме първия български първенец, освен това в тежка категория, да се случи ", сподели за Българска телеграфна агенция Гоцев, който бе един от феновете на финалите на европейското състезание по бокс за мъже и дами до 23 години в София.

Гоцев добави, че към този момент е подготвена съвсем цялата предхождаща стратегия преди срещата сред Пулев и Чар и тя ще бъде оповестена на специфична конференция скоро.

" В момента към момента приготвяме програмата за мача, само че мога да подсигурявам, че ще има доста изненади и доста мощни срещи с интернационално присъединяване. Ще прибавим и българско присъединяване. Ще се получи един театър в края на една тежка година за целия свят. Искаме да докараме вяра и да дадем мощ на българския дух. В спорта в последно време има достижения и ние ще продължим в това движение. Имаме подписани контракти с участниците, само че цялата стратегия на галавечерта ще бъде обявена на конференция, на която ще разкажем повече детайлности ", сподели още той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР