Боксовият мениджър Еди Хърн мисли, че ютубърът-боксьор Джейк Пол ще

...
Боксовият мениджър Еди Хърн мисли, че ютубърът-боксьор Джейк Пол ще
Коментари Харесай

Еди Хърн: Стискам палци за Диаз, но мисля, че Пол ще спечели

Боксовият управител Еди Хърн мисли, че ютубърът-боксьор Джейк Пол ще надделее над ММА ветерана Нейт Диаз. Последните двама ще премерят сили на 5-и август в Далас в боксов дуел.

“Нейт е непредвидим. Може да бъде изцяло разрушен на части още в първия рунд, или може да бъде най-хубавата версия на себе си. Чувал съм, че е играл спаринги с Андре Уорд, само че в случай че би трябвало да бъда почтен - Джейк ще го победи с лекост. Харесвам Нейт и желая да завоюва, само че мисля, че ще бъде отхвърлен ”, съобщи Хорн в YouTube канала на Matchroom.

Пол загуби за първи път в боксова си кариера в последната си изява сред въжетата. Той позволи проваляне със съдийско решение от по-малкия брат на Тайсън Фюри, Томи Фюри.

Нейт завърши 15-годишната си сага в UFC с победа над Тони Фъргюсън на събитието UFC 279. Боецът от Стоктън, Калифорния няма нито един професионален боксов дуел. Досега се е състезавал в категориите до 70 и до 77 кг, само че борбата му с Пол ще бъде в дивизията до 84 кг.

Въпреки неналичието на опит в бокса, Хърн счита, че Диаз е взел вярното решение да се изправи точно против Пол, а не против по-слаб конкурент, с цел да “загрее ”.

“Опасността от “загряващ ” дуел е, че хората могат да видят какъв брой добър в действителност си и можеш да си изгубиш опцията да играеш мач за доста пари. Харесва ми, че никой не знае какво е същинското равнище на бокса на Нейт и това притегля още по-голям интерес към борбата с Пол ”, добави британецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР