Боксовият експерт Скот Крист нарече Кубрат Пулев второкласен боксьор в

...
Боксовият експерт Скот Крист нарече Кубрат Пулев второкласен боксьор в
Коментари Харесай

Експерт нарече Кобрата второкласен боксьор

Боксовият специалист Скот Крист назова Кубрат Пулев " второразреден боксьор " в своя разбор преди идния в събота супер конфликт сред Кобрата и Хюи Фюри в “Арена Армеец ". Според него българинът няма да остане в историята, а дуелът няма да блесне със зрелищност.

" Мисля, че Пулев е войник от второкласен, добър, само че не и някой, който ще остане в историята като един от най-великите в своята епоха или нещо сходно. Някой, за който хората няма да приказват след 25 години в случай че не го гледат да се боксира, тогава най-вероятно те просто ще приказват за загубата му от Кличко, стига да не се случи нещо огромно занапред нататък ".

Фюри може да бъде повече от това, само че пък може и да не бъде. Важното нещо при Фюри е, че той е към момента доста млад, изключително за тежка категория. Има късмет върхът на формата му да не пристигна още 10 години. Той е упорит войник, което ми харесва. Неговите качества не стопират дъха, само че същински желае да бъде популярен. Това е забавен пердах и спечелилият ще бъде в позицията да нападна една от купите на Антъни Джошуа, тъй че е и важен. Но не чакам доста фойерверки или нещо такова ", приключи специалистът пред badlefthook.com, представен от Спортал.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР