Боксовата звезда на България Кубрат Пулев разказа с подробности за

...
Боксовата звезда на България Кубрат Пулев разказа с подробности за
Коментари Харесай

Кобрата обясни за Суши и ѝ се извини

Боксовата звезда на България Кубрат Пулев описа с детайлности за скандалната целувка, която залепи на репортерката Джени Равало - Суши след успеха си над румънеца Богдан Дину в Съединени американски щати. Кобрата беше посетител в бТВ и разкри, че тежкият мач му е дал спомагателен адреналин и е повишил равнищата на еуфория, а това го е предиздвикало да работи по този метод.

"Мачът беше трагичен. Еуфорията беше доста огромна. Може би, когато ми се роди дете някой ден, ще съм по-радостен. С българите край кръга се прегръщахме и целувахме. След толкоз прочувствен мач, не беше редно незабавно да ми взима изявление. Целувката е израз на благополучие, на страст. Сигурно човек като е дрогиран изпитва такава страст. Така съм усетил обстановката, по този начин реагирах.

Предния ден ѝ дадох изявление, сподели ми - Хайде след успеха да създадем празненство. Не знам кой я предложения, тя сама пристигна. Върнах се от болничното заведение, където ми зашиха аркадата и тя беше в хотела. Идваше, сядаше до мен, аз ставах, тъй като не желая такава непосредственост. На всеки образован човек му излиза наяве.

Вечерта я видях и ѝ споделих - Виж, това беше подбив. Не пускай целувката, а единствено изявлението. Каза че е пристигнала на празненството за изявленията, само че не е взела нито едно. Явно ги взима по различен метод. Аз не я ненавиждам за това. Лошото е, че има доста дами, които в действителност са насилвани, а те яхват това и ги употребяват ", описа Пулев, след което направи това, което в началото отхвърляше - да се извини.

"Съжалява за това, което стана. Ако мога да върна времето, в никакъв случай няма да го направя. Ако би трябвало да го направя, няма да желая. Не съм имал желание да я насилям. На Джени Суши и на адвокатката ѝ ще кажа, че нямам неприятни усеща към тях. Джени не е неприятен човек, готина е. Дали са ѝ неприятен съвет. Не ги ненавиждам, дори ги обичам ", отсече Кобрата.

Той беше запитан и за това по какъв начин половинката му Андреа е приела абсурда.

"Първия ден ѝ беше доста гадно. Беше смутена, не за друго, а за хорските отзиви. На другия ден ме поддържа. Познава ме и знае, че съм над нещата ", призна Пулев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР