Боксовата звезда Флойд Мейуедър-младши е толкова уверен в своята победа

...
Боксовата звезда Флойд Мейуедър-младши е толкова уверен в своята победа
Коментари Харесай

Мейуедър залага 5 милиона долара за своя победа в битката на века

Боксовата звезда Флойд Мейуедър-младши е толкоз убеден в своята победа над Конър Макгрегър в упования с голям интерес дуел посред им в ранните часове на неделя, че е подготвен да заложи цели 5 милиона $ за личен триумф.

Информацията заяви журналистът от ESPN Ар Джей Бел в профила си в Туитър. Непобеденият на професионалния кръг Мейуедър в никакъв случай преди не е залагал на свои боеве и новината е извънредно любопитна.

Макгрегър и Мейуедър ще се срещнат в Лас Вегас, като мачът ще се организира по разпоредбите на бокса. Ирландецът е звезда в смесените бойни изкуства.

" Готов съм да се удрям 12 рунда в лудо движение – разяснява Макгрегър. – Ще пречупя този дъртак. Ще го надиграя в неговия жанр. Аз съм кралят на осмоъгълника, а скоро ще стана и крал на боксовия кръг ", изцепи се пък от своя страна Конър, който към този момент гледа и към своите последващи провокации.

Той изненада всички публицисти, като разкри, че има желание да взе участие в хибриден мач незабавно след дуела с Мейуедър, написа offnews. Срещата ще бъде по смесените правила на ММА и бокса.

Двамата бойци ще получат по 90 милиона $, както и неповторим пояс - “Money belt ”. Той е направен от крокодилска кожа и съдържа 3360 диаманта, 600 сапфира и 300 изумруда. Освен това при неговото основаване за употребявани 1,5 кг злато.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР