Боксовата суперзвезда в тежка категория Антъни Джошуа е готов на

...
Боксовата суперзвезда в тежка категория Антъни Джошуа е готов на
Коментари Харесай

Джошуа се затвори за 4 дни в тъмна стая

Боксовата суперзвезда в тежка категория Антъни Джошуа е подготвен на всичко, с цел да построи характера си и да укрепи душeвността си.

Боксьорът споделя, че е отворен за " нови прекарвания " и четири дни в цялостен мрак сигурно ще бъдат едно от тях.

Какво има поради?

Ей Джей разкри за необикновените си способи на образование в изявление за Men`s Health. " Отивам на място за четири дни, където ще бъда самичък в цялостна мрачевина, в непроницаем мрак ".

Джошуа ще бъде самичък от самото начало и ще му се дава единствено храна, подадена през вратата, без никакъв човешки контакт.

" Няма телефон. Няма телевизия. Няма радио. Няма аудиокниги. Нищо ", добави още първенецът. Той е платил £2000 за уединението за създаване на темперамент.

" Животът е обвързван с прекарвания. Искам да имам повече темперамент и да мина през повече тествания. Правя го поради характера и душeвността. Спокойствието е друго - да отида на разходка в гората, да се насладя на пейзажа и чуруликането на птиците... Сега обаче ще сме единствено аз и мозъкът ми "

Ей Джей се пошегува за качеството на съня си, когато го попитаха дали ще получи хубаво легло.

" Надявам се, за 2000... ", сподели той и добави: " Надявам се да няма паяци. Когато упражнявах във Вегас, в стаята ми имаше гущер. Убих го. Два дни по-късно се появи скорпион на завесата. Не желая нищо от това. "

34-годишният Джошуа за последно нокаутира Робърт Хелениус през август.

Сега неговият промоутър Еди Хърн се надява Ей Джей да се завърне на кръга през декември или януари, откакто договарянията с Дионтей Уайлдър се провалиха.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР