Боксовата супер-звезда Антъни Джошуа коментира потенциален двубой със сънародника му

...
Боксовата супер-звезда Антъни Джошуа коментира потенциален двубой със сънародника му
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Тайсън Фюри е просто още един съперник

Боксовата супер-звезда Антъни Джошуа разяснява евентуален дуел със сънародника му Тайсън Фюри. Ей Джей съобщи пред „ Fight Hype TV “, че вижда „ Краля на ромите “ като „ просто още един противник “.

„ Тук съм, с цел да основа история. Гладен съм за победа. В последна сметка, Фюри е просто още един конкурент. Ще бъде огромен мач, само че би трябвало да съм спокоен и да виждам на Фюри като просто още един войник. Спектакълът, говоренето….нямам самообладание за този дуел! “, отговори международният първенец на въпрос по отношение на борба с Тайсън Фюри.

Джошуа се върна и към борбите си с Анди Руис и ги уточни като образец за това по какъв начин един първенец може да изгуби всичко. Именно поради грешките в предишното, Ей Джей е безапелационен, че ще забележим негова усъвършенствана версия.

„ Усещал съм какво е на върха и какво е да паднеш от него. Изкачих се още веднъж до горе и който и да се изправи пред мен, няма да се дам. Когато се удрям с Пулев и Фюри и двамата ще видят какво е възприятието да се изправят против човек, който е минал през такива компликации и си е върнал всичко “, добави британецът.

Джошуа приключи с това, че не би желал да разяснява какъв е Тайсън Фюри като човек, тъй като това не го интересува.

„ С цялото ми почитание, не ме интересува нищо друго за Фюри с изключение на по кое време ще се бием “, съобщи златният медалист от Лондон 2012.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР