Боксовата легенда Владимир Кличко потъна в скръб, след като разбра,

...
Боксовата легенда Владимир Кличко потъна в скръб, след като разбра,
Коментари Харесай

Владимир Кличко да потъна в скръб! СНИМКИ

Боксовата легенда Владимир Кличко потъна в тъга, откакто разбра, че най-възрастната му почитателка е умряла. Става дума за 112-годишната Лидия Смуда. Новината не остави безсърдечен именития боксьор.

" Почивай в мир, скъпа Смуда. Загубих един от най-големите и евентуално най-стария си почитател. Миналата седмица Лидия Смуда, родена през 1906 година, си отиде в старешки дом в Хамбург.

Тя знаеше повече детайлности за моите борби, в сравнение с самият аз знаех. Тя ми даде потребни препоръки и ме въодушеви за останалата част от живота ми. С невероятната си пристрастеност за живот тя е същински образец за подражателство.

Продължавай да се движиш, тъй като в случай че стоиш на едно място в действителност отстъпваш, ми споделяше тя. Оттогава това е моето мото. За своите 112 години тя в никакъв случай не стоеше неподвижно.

Обещах да я посетя на нейния 120-и рожден ден, само че за жалост не съумя да доживее тази възраст. Мисис Смуда, страдам надълбоко за вас. Наистина бяхте моята движеща мощ. Никога няма да не помни радостното ви въодушевление ", написа Кличко.




Източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР