Боксовата легенда Серафим Тодоров бе специален участник в рубриката “Гостът

...
Боксовата легенда Серафим Тодоров бе специален участник в рубриката “Гостът
Коментари Харесай

Сарафа пред Sportal: Предстои ми среща с Мейуедър, той обеща да ми стисне ръката

Боксовата легенда Серафим Тодоров бе специфичен участник в рубриката “ Гостът на Sportal.bg ” по Sportal TV и описа за документален филм, който американска телевизия е снимал за неговата славна кариера. Само заключителните фрагменти липсват, с цел да бъде приключена продукцията - персонална среща с Флойд Мейуедър, която към момента не е осъществена.
 Серафим Тодоров е @@@
“Американска телевизия снима документален филм за мен преди известно време, само че към момента той не може да бъде пуснат. Продукцията е доста сериозна и екипът е доста професионален. Завършекът на кино лентата би трябвало да бъде по какъв начин аз се изправям очи в очи с Флойд Мейуедър.

За страдание обаче от Съединени американски щати ми отхвърлиха два пъти виза от Мюнхен, вторият път беше през ноември. Не знам за какво по този начин се получава, само че американците са доста прецизни и не се интересуват от персонални аргументи.
 Серафим Тодоров е @@@
От продукцията ми споделиха да изчакам, тъй като ще опитат още веднъж да ми издействат виза. Те са доста съществени и желаят да си завършат кино лентата, по тази причина в този момент персонално Флойд Мейуедър ще ме предложения в Съединени американски щати и той ще ми издейства виза.

Флойд е заречен, че ще се изправи очи в очи с мен и ще ми стисне ръката. Той в този момент го играе положителното момче и знае по какъв начин да обърне всичко на облага. Зад него стои войска, той е построил империя през годините и знае по какъв начин да изкара пари от всичко”, изясни Сарафа.
 Серафим Тодоров е @@@
Гледайте цялостен запис с гостуването на Серафим Тодоров в студиото на Sportal TV , където приказва още за живота в Германия, за присъединяване си във кино лентата “Снимка с Юки”, за Атланта 96 и за опропастените му опити за олимпийска купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР