Боксовата легенда Рой Джоунс-младши потвърди, че синът му ДеАндре трагично

...
Боксовата легенда Рой Джоунс-младши потвърди, че синът му ДеАндре трагично
Коментари Харесай

Рой Джоунс-младши публикува сърцераздирателно изявление, след като синът на боксовата легенда посегна на живота си

Боксовата легенда Рой Джоунс-младши удостовери, че синът му ДеАндре трагично е протегнал ръка на живота си през уикенда.

55-годишният Джоунс младши направи сърцераздирателно изказване в обществените медии, в което сподели какъв брой е признателен, че е прекарал последната нощ от живота на ДеАндре с него. Смята се, че ДеАндре е бил на 30 години по време на гибелта му.

„ За страдание, синът ми ДеАндре лиши живота си в събота “, удостовери Джоунс младши. „ Толкова съм признателна, че Бог ми разреши да се прибера в петък вечерта, с цел да прекара последната нощ от живота му с мен и фамилията ми.

„ Знам, че доста хора минават през сложни моменти сега, само че нищо не си коства да посегнеш на живота си. Бог го дава и Бог би трябвало да го вземе. "

Заедно с братята Рой III и ДеШон, ДеАндре беше най-малкото от трите деца на Джоунс младши, които споделя със брачната половинка си Натлин. Джоунс младши е считан за един от най-великите бойци на своето потомство и е бил международен първенец в няколко теглов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР