Боксовата легенда Флойд Мейуедър и ММА звездата Конър Макгрегър преговарят

...
Боксовата легенда Флойд Мейуедър и ММА звездата Конър Макгрегър преговарят
Коментари Харесай

Мейуедър и Макгрегър преговарят за реванш догодина

Боксовата легенда Флойд Мейуедър и ММА звездата Конър Макгрегър договарят за втори конфликт посред им през 2023 година. Това разгласи самият някогашен професионален боксьор, който през 2017-а надделя противника си с ТКО в 10-ия рунд.

" Не се стремя към борби, в които може да бъда засегнат. Така че нямам нищо срещу да се изправя против някой като Конър Макгрегър или ютюбърите. Но нищо рисково, при което да получа съществени провали ”, разяснява провокативно Мейуедър, представен от Дейли Мейл.

" Все още не сме решили дали ще става въпрос за показателен дуел с Макгрегър или за същински. Аз персонално избирам да е демо мач. Сега първо ми следва срещата с Микуру Асакура, по-късно имам още един показателен дуел в Дубай през ноември и следващата година ще е с Конър ”, изясни Мейуедър.
Именно през 2017-а против ММА звездата Флойд реализира 50-ия си триумф в 50-ия професионален боксов мач, а от този момент се отдаде на демо конфликти с Теншин Насукава и Логан Пол. Асакура също е известен инфлуенсър в Япония.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР