Боксовата икона Флойд Мейуедър иска да стане собственик на баскетболен

...
Боксовата икона Флойд Мейуедър иска да стане собственик на баскетболен
Коментари Харесай

Мейуедър иска да купи отбор от НБА

Боксовата икона Флойд Мейуедър желае да стане притежател на баскетболен тим. Той призна, че е подготвен да брои 2 милиарда $, с цел да има отбор от НБА. Бившият първенец в пет разнообразни категории се пенсионира преди няколко години без да загуби нито един път в професионалната си кариера.

" Работя върху закупуването на тим от НБА. Поддържам връзка с един от моите бизнес сътрудници Брет Джонсън. Не е елементарно, само че от известно време вървим в тази посока. Има алтернатива за отваряне на франчайз във Вегас или Сиатъл, или закупуване на към този момент действителен тим от НБА. Вече предложихме на притежателя на един от тимовете малко повече от 2 милиарда $ за контролния пакет акции ", разгласи Мейуедър.

Според слуховете НБА възнамерява агресия и прибавяне на нови два тима към съществуващите 30. Смята се, че ще има отбори в Лас Вегас и Сиатъл. ЛеБрон Джеймс също е измежду претендентите да е притежател на отбора от Вегас.

" Дали мога да си разреша толкоз пари? Разбира се ", разгласи Мейуедър.
Различни източници настояват, че положението на Флойд се прави оценка на половин милиард $. Не е ясно по какъв начин Мейуедър ще откри още милиард и половина, с цел да си купи тим.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР