Боксът е един от онези спортове, в които можем доста

...
Боксът е един от онези спортове, в които можем доста
Коментари Харесай

Рой Джоунс-младши посочи топ 3 на най-великите боксьори на всички времена

Боксът е един от тези спортове, в които можем много обективно да определим най-хубавите в историята, даже те да не са се срещали между тях. Това е хубавото на самостоятелните дисциплини, тъй като мястото за субективизъм е сведено до най-малко. И въпреки всичко полемика постоянно има, а Рой Джоунс-младши се включи в дебата.

Американецът нерядко е изтъквал себе си за черешката върху тортата, само че откакто спря да се боксира професионално стартира да показва надалеч по-голяма покорност, макар че има своите съществени причини, с цел да бъде определян за №1. Все отново приказваме за първенец в три обособени тегови категории, а това се случва толкоз рядко, че мнозина даже през днешния ден го считат за невероятно.

„ Честно казано, аз би трябвало да съм на върха на този лист, само че дано оставим това настрани. Бих сложил Мохамед Али на върха, след него може би ще сложа Сугър Рей Робинсън, а трети евентуално ще е Салвадор Санчез “, сподели Джоунс в подкаста на Шанън Шарп в YouTube, представен от DAZN.

Изданието разяснява, че Флойд Мейуедър-младши и Мани Пакиао изненадващо са подценени от легендата, макар че сложиха някои непобедими върхове в своите кариери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР