Бокса измести ММА от челното място с най-продаваните битки в

...
Бокса измести ММА от челното място с най-продаваните битки в
Коментари Харесай

Тайсън срещу Джоунс е най-продаваната битка за 2020

Бокса измести ММА от челното място с най-продаваните борби в бойните спортове за 2020 година. Преди дни беше оповестено, че борбата сред легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс е продала 1,200,000 платени гледания. Имаше голям интерес към борбата, която не беше неприятна и приключи с спорно тъждество.

Райън Кавано, който е притежател на Triller обнови броя на продадените платени гледания в борбата сред Тайсън и Рой Джоунс. Кавано твърди, че двамата са продали 1,600,000 платени гледания, което прави борбата най-продавана в бойните спортове за 2020 година.

До в този момент първото място се държеше от UFC 251, което беше управлявано от борба сред Камару Усман и Хорхе Масвидал. Това без подозрение е огромно достижение за борба, която беше показно и нямаше никакъв смисъл от позиция на спорта.

Дейна Уайт очакваше UFC 254, което беше управлявано от Хабиб Нурмагомедов да счупи върха за най-вече продадени платени гледания, само че остана отчаян. Битката сред Хабиб и Джъстин Гейджи притегли единствено 675,000 платени гледания, което си беше голям неуспех.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР