Божков и неговите клакьори от БСП разчитат, че обикновеният българин

...
Божков и неговите клакьори от БСП разчитат, че обикновеният българин
Коментари Харесай

Менда Стоянова: С шаржове и клипчета не става

" Божков и неговите клакьори от Българска социалистическа партия разчитат, че елементарният българин няма да чете законите, само че ще чете „ сензационните “ разкрития и елементарно ще се хваща на операции. А и българинът обича да споделя: „ Е, не може там да няма спекулация. Няма по какъв начин шаржове и клипчета без никакви доказателства да доведат до политическа рецесия. Според мен господин Божков цели друго - от една страна, да дестабилизира страната, а също така да покаже на управляващите в Дубай, че той е един политически заточеник, с цел да не го екстрадират в България ". Това показа депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова пред " Марица ".

" Познавам Божков, както и всеки огромен предприемач у нас. От 2009 година работя на висока позиция в Народното събрание и съм се срещала със стотици предприемачи по тяхно искане. На тези срещи те постоянно са желали едно - смяна на един или различен закон в интерес на техния бизнес. Не ме разбирайте погрешно - това е естествен разговор сред законодателната власт и бизнеса, част от тези претенции са рационални и ние ги одобряваме, други не можем да приемем, тъй като биха навредили на страната или не биха били равнопоставени с останалите субекти в бизнеса.Този разговор не съм серпантина през всичките тези години и не считам, че е редно да се отхвърляме от диалози с представители на бизнеса ", продължи Стоянова.

" Моето присъединяване в подготовката на закона за хазарта е доста малко и никога не е в интерес на господин Божков, макар че той се опита да ме въвлече в неговите клевети ", съобщи шефката на комисията по бюджет и финанси в Парламента.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР