Божидара Бакалова остава във Фермата“ след драматичен и дуел срещу

...
Божидара Бакалова остава във Фермата“ след драматичен и дуел срещу
Коментари Харесай

Божидара Бакалова вися 42 минути във въздуха!

Божидара Бакалова остава във „ Фермата “ след трагичен и двубой против гримьорката Анита довечера. Дизайнерката я отвя с ловкост и медитация, а откакто завоюва, още веднъж приписа това на ексцентричните си разбирания и техники.

В най-решителната пета борба и Божидара, и Анита скриха шапките на продуцентите Иван и Андрей като останаха да висят на ръце и крайници от греда в продължение на 42 минути и 7 секунди. Първа обаче се отхвърли Анита, чиито другояче тренирани мускули не устояха на зверското изпитание.

Божидара пък изясни за странните си прекарвания, до момента в който висеше от гредата в медитация. „ Времето ми мина като 10 минути. Пътувах до Сириус, до Плеядите, връщах се, не се майтапя. Тук решаваща роля изигра волята, медитацията и гъвкавостта ми “, изясни впечатляващото си достижение дизайнерката с извънземни и енергийни теории.

Преди това силите й помогнали и за точния мерник, когато от 6 удара с прашка, Божидара смъкна пет цели. Освен това дизайнерката употребява и наученото от китайския хороскоп в играта наизуст, а особено ушито алено кимоно с мъжка сила й помагаше за успеха.

Анита се оказа по-добра в играта наизуст и коването на мост за време. Божидара обаче я надхитри като спести силите си в четвъртата игра с коването, за  да завоюва с висенето от греда. Именно точките от петата борба се оказаха решаващи и по този начин с сили и устойчивост Бакалова победи с 8:7 точки най-младата участничка в риалитито.

„ Надцака ме “, призна и смутената Анита, която плака поради отпадането си.

За първи път участник от светските среди печели двубой против редови фермер, а висенето от гредата усъвършенства върха на Альона от първия сезон, която се задържа в тази позиция близо три пъти по-малко време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР