Божидар Тончев е едно прекрасно и специално дете, с диагноза

...
Божидар Тончев е едно прекрасно и специално дете, с диагноза
Коментари Харесай

Божи има нужда от нашата помощ

Божидар Тончев е едно прелестно и особено дете, с диагноза Атипичен Аутизъм. Сега е на 8 годинки, а с нея живее от 5-годишна възраст. След доста направени лечения със експерти и сесии в барокамера, финансирани от фондации, Божи стартира Ехолалична тирада на 6-годишна възраст.

Днес той има доста дефицити, макар дребния прогрес има неразбираема и несвързана тирада, не може да поддържа връзка и да дава отговор на въпроси. Има проблем с хиперактивността и постоянно изпада в нервни рецесии и автоагресия, макар всички добавки които взима.

Единственият метод да се реализира забележителен прогрес в речта и държанието, както и да излезне напълно от Аутистичния набор е вливане на стволови кафези, които да регенерират болните. Това се случва в чужбина и интервенцията е 24 000 лв., а досега едвам 1/3 от сумата е събрана.

Продължава събирането на средства за него, за вливане на стволови кафези в клиника Emcell в Киев. Сумата е непостижима за майка му, която е уединен родител.

Майката Ирена се обръща с молба към всички положителни хора да застанат зад нейната битка за по-достоен живот на детето й в този сложен интервал от живота им.

Нека помогнем! Нека бъдем хора!

Да дадем на Божи по-добър и пълностоен живот.

БАНКОВА СМЕТКА:

IBAN: BG39BPBI81704075673102

BIC: BPBIBGSF

ТИТУЛЯР: Божидар Тончев

Дарения може да вършиме и.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР